Politica de confidentialitate a S.C.M. Mode Crolux servicii-de-curatenie.ro

Siguranta datelor dumneavoastra este cea mai importanta pentru noi, de aceea tratam cu seriozitate si implicare orice aspect privind protectia datelor dumneavoastra. Mai mult decat atat, ne dorim sa va oferim o experienta unica pe site-ul nostru.


Incepand cu 25 mai 2018, va fi pus in aplicare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date - Regulamentul general privind protecţia datelor - cunoscut ca si GDPR (General Data Protection Regulation). Asta inseamna ca orice Operator/entitate care prelucreaza date cu caracter personal trebuie sa aplice aceste noi cerinte si sa ofere intr-un mod transparent informatii cu privire la modul in care sunt prelucrate datele.


Asa cum sunt explicate in Regulamentul GDPR „date cu caracter personal” inseamnă orice informatii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitătii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.


Nu există o listă a datelor cu caracter personal, iar GDPR nu impune statelor să realizeze o astfel de lista, pentru simplul motiv că o dată poate deveni intr-un anumit context dată cu caracter personal, iar in alt context să fie pur si simplu o informatie fără valoare de dată cu caracter personal.


Iată cateva exemple de date cu caracter personal:


  • numele

  • adresa

  • emailul (inclusiv adresele de tipul nume.prenume@companie.ro);

  • datele actelor de identitate

  • locatia

  • IP-ul

  • un cookie ID

  • imaginea (poza sau filmare CCTV a unei persoane sau grup de persoane).

Dece sunt prelucrate datele dumneavoastra?


Avand in vedere necesitatea conformarii cu dispozitiile GDPR, precum si faptul ca suntem implicati in a avea grija de datele dumneavoastra cu caracter personal (care pot include nume, prenume, adresa e-mail, etc., in functie de scopul prelucrarii) care se regasesc in baza noastra de date, va informam ca acestea sunt utilizate doar in scopul indeplinirii cu succes a proceselor desfasurate in relatia cu dumneavoastra (amintim cateva procese fara a ne limita la acestea: vanzare de produse si servicii, intretinerea relatiilor cu clientii etc.).


Care sunt optiunile dumneavoastra?


De a va exercita drepturile privind prelucrarea datelor cu caracter personal si in acest sens, va rugam sa consultati sectiunea Drepturile persoanei vizate.


Cum va puteti informa suplimentar cu privire la noile reglementari?


Suntem dedicati protectiei si securitatii datelor dumneavoastra si ne dorim sa fiti informati si sa decideti in cunostinta de cauza asupra modului în care sunt folosite informaţiile pe care ni le comunicaţi.

In acest sens, va rugam sa consultati si paginile urmatoare pentru a afla mai multe informatii cu privire la aplicarea „GDPR” incepand cu data de 25 mai 2018 si cum se transpune acesta in relatia noastra.


Cum ne puteti contacta?


In cazul in care mai aveti neclaritati sau doriti si mai multe informatii suplimentare legate de protectia datelor, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa office@iriscuratenie.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.


INFORMARE PRIVIND APLICAREA „GDPR” IN CADRUL S.C.M. Mode Crolux – servicii-de-curatenie.ro


Incepand cu data de 25 mai 2018, se aplica Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) denumit in continuare „Regulamentul GDPR”.


Va rugam sa consultati informatiile din prezentul document deoarece acesta exprima politica companiei noastre cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In cadrul S.C.M. Mode Crolux prelucram datele cu caracter personal exclusiv in cadrul dispozitiilor legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal.


BAZA LEGALA


Pentru si mai multe detalii puteti consulta baza legala:


Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) (accesibil la http://dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016 ).

Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.


S.C.M. Mode Crolux se angajeaza ca prezenta politica de confidentialitate sa fie respectata de toti angajatii, prin implementarea procedurilor interne specifice/regulilor privind protectia datelor cu caracter personal, conform bazei legale privind prelucrarea acestora.


DEFINITII:

● Operator = Operatorul responsabil pentru prelucrarea datelor in sensul Regulamentului GDPR este S.C.M. Mode Crolux, firma cu capital privat, inmatriculata la Registrul Comertului cu Nr. C04/49/2005, cod fiscal RO 7487320 si sediul social in str. Nicolae Balcescu nr. 10, mun. Bacau, jud. Bacau, Romania, denumit in continuare „Operatorul” sau „S.C.M. Mode Crolux”.

● Date contact responsabil protectia datelor (DPO) = Adresa la care pot fi transmise solicitari de informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal: str. Nicolae Balcescu, nr. 10, mun. Bacau, jud. Bacau, Romania, Sediul S.C.M. Mode Crolux - in atentia RESPONSABILULUI CU PROTECTIA DATELOR sau la adresa de e-mail: office@iriscuratenie.ro

● Cookies = Un „cookie” este un fisier de mici dimensiuni, format de regula din litere si cifre. Acesta este descarcat in memoria unui calculator sau a altui tip de dispozitiv folosit pentru navigarea pe internet (smartphone, tableta, etc.), atunci cand utilizatorul acceseaza un anumit site web.

● Persoana vizata in sensul Regulamentului GDPR = persoana fizica identificata sau identificabila (care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare: nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul/mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale). Persoana vizata poate fi solicitantul unui serviciu oferit de catre Operator, precum si orice alta persoana fizica ale carei date cu caracter personal sunt transmise catre Operator (cu titlu exemplificativ un client sau potential client, un candidat pentru un anumit post disponibil, un utilizator al site-ului Operatorului etc.).

● Categorii de date prelucrate = Datele cu caracter personal (prenumele, numele, adresa, nr. de telefon si adresa de e-mail, etc.) sunt prelucrate de catre noi doar in situatia in care introduceti aceste date intr-o rubrica de pe site sau ni le transmiteti prin e-mail.

● Prelucrarea datelor personale: inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.


1. SCOPURILE SI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII DATELOR DVS.:


Conform Regulamentului (UE) 2016/679 si a legislatiei conexe, scopurile pentru care prelucram datele dumneavoastra personale vizeaza strict relatia dintre S.C.M. Mode Crolux si persoana vizata. Informatiile pe care ni le furnizati sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.

Va rugam sa consultati mai jos detalierea scopurilor pentru care prelucram date si temeiul juridic:


1.1. Contractarea si administrarea relatiei cu clientii:


a. Accesarea site-ului:

La fiecare accesare de catre un utilizator a unei pagini din oferta noastra si la fiecare deschidere a unui fisier, datele de acces sunt salvate de catre noi si partial de catre terti sub forma unor fisiere de tip protocol. Fiecare set de date poate cuprinde, dar nu este limitat la: pagina de internet de pe care accesati pagina noastra, adresa IP, data si ora accesului, solicitarea clientului, codul de raspuns http, cantitatea de date transferata, informatii despre programul de navigare si sistemul de operare folosit de dumneavoastra.

b. Date pentru plasarea unei comenzi:

Datele cu caracter personal stocate vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii solicitarilor dumneavoastra. Ulterior finalizarii derularii contractului sau solicitarii dumneavoastra, datele dumneavoastra sunt salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si acolo unde este cazul pe o durata necesara pentru protejarea drepturilor Operatorului.


TEMEI JURIDIC: interesul legitim al Operatorului de a evita fraudele online si de a asigura functionalitatea generala a site-ului, executarea unui contract si consimtamantul persoanei vizate, dupa caz.


1.2. Administrarea afacerii: Politica COOKIES

Pentru a va imbunatati experienta de navigare online, folosim cookie-uri care faciliteaza utilizarea site-ului web al S.C.M. Mode Crolux de catre vizitatori.

In general, rolul cookie-urilor este de a asigura o interactiune rapida si facila intre utilizatori si site-urile web. De asemenea cookie-urile sunt folosite pentru ca utilizatorii sa-si poate relua cu usurinta activitatile la urmatoarele accesari ale unui site web, vizitat anterior. Practic, cookie-urile spun serverului care sunt paginile ce trebuie afisate utilizatorului, fara ca acesta sa fie nevoit sa-si aminteasca paginile in care a navigat sau sa navigheze in intreg site-ul de la inceput. Va rugam sa consultati Politica privind fisierele de tip cookies pentru a obtine informatii detaliate.


TEMEI JURIDIC: interesul legitim de a oferi in permanenta servicii imbunatatite utilizatorilor site-urilor S.C.M. Mode Crolux.


2. DREPTURILE DVS. IN CALITATE DE PERSOANA VIZATA CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL FURNIZATE:


2.1. Drepturile persoanei vizate si cum pot fi exercitate

Potrivit Regulamentului GDPR, in calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:

a. Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.

b. Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.

c. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in Regulamentul GDPR.

d. Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.

e. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un alt operator.

f. Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.

g. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

h. Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.


Cum va puteti exercita aceste drepturi?


Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, va rugam sa va adresati prin cerere scrisa, datata si semnata la adresa e-mail: office@iriscuratenie.ro, ori la adresa postala: str. Nicolae Balcescu, nr. 10, mun. Bacau, jud. Bacau, Romania, in atentia responsabilului cu protectia datelor.


In cat timp raspundem solicitarilor transmise de dumneavoastra?


In termen de cel mult o luna calculat de la primirea cererii dumneavoastra vi se vor furniza informatii privind actiunile intreprinse sau acolo unde este cazul privind motivele pentru care nu pot fi luate masurile solicitate.

Obs.: Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru a da curs unei cereri de acces la date cu caracter personal vom lua toate masurile rezonabile pentru a verifica identitatea persoanei vizate.

De asemenea, conform Regulamentului GDPR, termenul de raspuns mentionat mai sus poate fi prelungit cu cel mult doua luni in situatia in care este necesar, tinandu-se cont de complexitatea si numarul cererilor, urmand sa va informam cu privire la acest aspect, daca va fi cazul.


3. DESTINATARII SAU CATEGORIILE DE DESTINATARI AI DATELOR CU CARACTER PERSONAL:


Destinatarii care prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul Uniunii Europene au obligatia respectarii acelorasi prevederi legale, oferind acelasi nivel de protectie ca si Operatorul.

Nota: In cazul destinatarilor cu activitate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Operatorul garanteaza ca acestia sunt certificati “Privacy Shield” si sunt considerati de catre Comisia Europeana ca furnizand un nivel adecvat de protectie. Lista companiilor care adera la “Privacy Shield” este disponibila pe acest site web: https://www.privacyshield.gov/welcome .


3.1. Transmitere catre terti

Datele cu caracter personal stocate de S.C.M.Mode Crolux pot fi transmise colaboratorilor nostri in scopul furnizarii la cea mai inalta calitate a serviciilor noastre.


3.2. Transmitere catre institutii publice, instante de judecata, precum si autoritati competente sa cerceteze savarsirea faptelor penale.


In cazuri speciale, atunci cand se impune acest lucru prin lege, compania S.C.M. Mode Crolux poate sa ofere institutiilor competente informatii cu privire la date cu caracter personal.


3.3. Serviciul de analiza web Google Adwords/Analytics

Pagina noastra de internet utilizeaza serviciul de analiza web „Google Adwords/Analytics“ al societatii Google Inc., in scop statistic.

Aceasta pagina de internet utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza al web-ului pus la dispozitie de Google, Inc. („Google”), care la randul sau, utilizeaza cookies. Informatia generata de cookie despre modul dumneavoastra de utilizare al site-ului va fi transmis si stocat pe serverele Google din SUA.

Obs.: Informatii suplimentare sunt disponibile pe paginile: Google Analytics terms of service - https://www.google.com/analytics/terms/us.html si Google Analytics - https://policies.google.com/?hl=ro.


Cum ne poti contacta

Ne poti contacta cu intrebari legate de protectia datelor tale personale si cu orice solicitare privind exercitarea drepturilor tale mentionate la capitolul Drepturi folosind caile de mai jos:

Prin email la adresa: office@iriscuratenie.ro;

Prin curier sau posta la adresa str. Nicolae Balcescu, nr. 10, mun. Bacau, jud. Bacau, Romania;

Prin telefon/fax la numarul 0040722312130.


Datele noastre complete:

S.C.M. Mode Crolux

Sediul social: str. Nicolae Balcescu, nr. 10, mun. Bacau, jud. Bacau, Romania

C.U.I: RO 7487320

Nr. inregistrare Registrul Comertului: C04/49/2005

AVANTAJELE COLABORARII CU FIRMA IRIS PENTRU SERVICII DE CURATENIE:
  • Consultanta pentru definirea solutiilor optime pentru servicile de intretinere a spatiilor clientului.
  • Servicii cu diferite optiuni de contract, facilitati financiare.
  • Curatenia facuta periodic la intervale prestabilite de timp va reduce cu mult cheltuielile deoarece spatiul se pastreaza mult mai curat daca curatenia se face cu regularitate utilizandu-se permanent substante de intretinere.
Utile:

Harta site/Sitemap

Certificari ISO:

ISO  9001:2008
ISO 18001:2008
ISO 14001:2005

Servicii de curatenie Bacau - Iris Curatenie - Companie certificata ISO

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.